Justyna Żyła jest jedną z najbardziej rozpoznawalnych celebrytek. Jej medialna kariera rozpoczęła się przy okazji rozwodu ze słynnym skoczkiem – Piotrem Żyłą. Para rozwiodła się w atmosferze skandalu w 2018 roku, po 12 latach małżeństwa. Nie zabrakło publicznego prania brudów i wzajemnego obwiniania się. Teraz zdaje się, że sytuacja się uspokoiła.
Kulinarna odsłona Justyny Żyły
Po rozwodzie Justyna Żyła długo szukała dla siebie miejsca. Wystąpiła w Tańcu z Gwiazdami, miała też rozbieraną sesję do Playboya. Jednak były to tylko epizody. Prawdziwą pasją Żyły jest pieczenie i gotowanie. Zdjęcia smakowitych dań i deserów, które prezentuje na Instagramie, świadczą o tym, że bez wątpienia znalazła swoje powołanie.
Od pewnego czasu Justyna Żyła na swoim instagramowym profilu prezentuje swoje dokonania w kuchni. Jej specjalnością są słodkie wypieki, desery i ciasta. Kulinarne dzieła zyskały wielkie uznanie wśród fanów, którzy w komentarzach prześcigają się w pozytywnych komentarzach. Choć Justyna nie ogranicza się jedynie do deserów, to właśnie ten rodzaj aktywności w kuchni wychodzi jej najlepiej.
Praca Justyny Żyły
Być może sekretem sukcesu jest fakt, że mama Justyny pracuje w cukierni. Cukiernia U Janeczki – bo tak nazywa się rodzinna firma, w której pracuje mama Justyny, istnieje już od 30 lat. Justyna Żyła pracowała tam jako nastolatka i z pewnością miała okazje podpatrzeć, jak robi się słodkości. 34-latka chyba postanowiła wrócić do korzeni, vo znów pracuje w cukierni.
Najnowsze dzieło celebrytki to wyjątkowy deser. Smakowite połączenie lodów, ciastek i owoców.
Sraka leci po nogawie takie apetyczne.
A co to kebab na cienkim żeby ślinka ciekła ?
Ja się jej boję…
Ona jest fajna
Zaslinilem sie po same kolana .
ciekawe komu cieknie stare babsko
Patrze patrze do schrupania? dlaczego
Tragedia i ona ma być piękna brzydka za przeproszeniem jak noc,
Ha,ha,ha.🤣🤣🤣
Co w tym niesamowitego. Uroda to nie wszystko . Jeszcze rozum potrzebny.